VUNO prezinta o noua tehnologie de imagistica medicala asistata de un AI de ultima generatie la ECR 2021.

VUNO isi prezinta tehnologia de imagistica medicala AI de ultima generatie la ECR 2021.

Cand cineva zice Coreea majoritatea se gandesc la faimosul Kim, insa de multe ori uitam ca mai este o parte de Sud care nu inceteaza sa uimeasca cu numeroasele progrese tehnologice din diverse domenii.

De data asta am ales sa scriem despre cum Inteligenta Artificiala ajuta si este folosita in domeniul medical, de ceva timp si va deveni un nou standard in anumite arii medicale destul de curand.

In Seoul, pe data de 2 martie 2021 – VUNO Inc., compania sud-coreeana de imagini medicale asistate de AI, a anuntat showcase-ul complet de imagistica bazate pe deep learning timp de doi ani la rand care va fi accesibil in standul lor virtual la Congresul european din 2021 Radiologia (ECR), unul dintre cele mai mari evenimente anuale, cu o serie de simpozioane in domeniul medical si al radiologiei.

Anul acesta, VUNO va scoate in evidenta valoarea clinica cu aplicatiile din lumea reala, pe care tehnologia sa puternica asistata de AI a reusit sa o demonstreze cu succes in workflow-ul de lucru al radiologilor, precum si in calatoria pacientului prin intregul proces. Expozitia va avea loc online in perioada 3-7 martie .

Vizitatorii standului VUNO-Med se vor putea bucura de o experienta virtuala unica de sesiuni de demonstratie interactiva live, demo-uri de produse on-demand, conversatii personalizate si un tur virtual al liniei impresionante a celor mai bune inovatii din clasa VUNO, care ii imputernicesc cu adevarat pe radiologi sa faca mult mai mult decat era posibil pana acum.

Compania dispune de patru linii principale de produse marcate CE care pot fi integrate perfect cu sistemele PACS (Picture Archiving and Communication System), EMR (Electronic Medical Record) sau orice alte dispozitive medicale:

VUNO Med(r) – LungCT AI care detecteaza, localizeaza si cuantifica nodulii pulmonari pe imaginile CT.

VUNO Med(r)-BoneAge , conceput pentru a ajuta medicii sa citeasca o imagine radiografica de mana pentru a evalua varsta osoasa a unui copil.

VUNO Med(r)-Chest X-ray care ajuta medicii in radiografia toracica a anomaliilor toracice frecvente pe radiografiile de acest gen.

VUNO Med(r)-DeepBrain(r), dezvoltat ca un instrument de diagnosticare pentru bolile degenerative ale creierului prin parcelarea si cuantificarea creierului pe imagini MR cerebrale.

” Sunt foarte incantat sa prezint lumii solutiile AI ale VUNO la ECR 2021. Profitand de aceasta ocazie, vreau sa pot reafirma si extinde succesul nostru pe alte piete de colaborare cu ajutorul partenerilor nostri globali. ” a declarat Hyun-jun Kim, CEO al VUNO.

Peste tot in lume progresul tehnologic infloreste rapid.

Un magazin online e mai simplu de facut.

03
Mar
2021