Servicii de Mentenanta

Servicii de Mentenanta

Daca te-ai intrebat vreodata de ce nu vezi anumite situri mai mici sa fie offline, sau sa aiba probleme si erori pe pagini. Este garantat ca au un contract sau pe cineva intern care se ocupa permanent de mentenanta.

Este printre cele mai importante aspecte la orice site si cu atat mai mult la orice magazin online care are multe date dinamice. Trebuie mentinut fresh si testat functiile lui la un interval fix de timp.

Asta ofera incredere tie si  clientilor ca nu esti un incepator in acest mediu online si tu la randul tau poti sa oferi servicii de calitate.

Noi oferim servicii de Mentenanta Web customizate pentru fiecare client nou care acuma se lanseaza sau un client existent pe piata care are nevoie de acest serviciu.

Mentenanta Web oferita de noi se poate face doar pe baza de abonament anual personalizat pentru afacerea ta.

Suntem maleabili in a intelege nevoile clientului, oferim servicii de Mentenanta Web avansate. Ele cuprind testarea sitului pana la operatii pe serverul unde se afla situl sau aplicatia web, asiguram scanari si onsite si pe server, facem update-uri si backup-uri lunare pe care le trimitem la client si un raport trimestrial despre situatia sitului in sine cu traficul acumulat si pe ce pagini in ce data.

30
Dec
2020