Magazinul tau online

Magazinul tau Online

Ce inseamna sa ai un magazin online? Ce crezi ca este important pentru client?

Dupa niste studii indelungate si multe proiecte duse la final, putem sa spunem ca raspunsurile la aceste 2 intrebari sunt foarte simple.

Sa poti sa ii arati potentialului client produsele sau categoriile de produse cat mai rapid la prima incarcare si sa fie un site placut la „atingere”.

Dupa cum bine stii suntem in era informatiei si a digitalizarii, ceea ce inseamna ca toti vrem sa avem acces cat mai rapid si efiecient la ce ne intereseaza in mediul online.

Daca nu gasesti in primele 5 secunde ceva pe un site care sa te atraga sau sa iti faca ochii sa se miste catre o anumita parte a sitului, fie logo-ul tau, fie meniul sau un slider ca prim element, daca utilizatorului nu ii se „plimba” ochii prin site in primele 5 secunde, este un client pierdut.

Asa ca trebuie sa tinem cont si de aspectul unui site precum si la structura logica si ruta utilizatorului prin magazinul tau.

Noi iti putem arata ce inseamna sa atragi atentia in primele secunde al vizitarii unui site. Am ajuns la aceste tehnici dupa un timp indelungat pe piata si multa analiza a concurentei.

Noi oferim servicii premium, nu oferim cele mai ieftine servicii de pe piata pentru ca ne mandrim cu munca noastra si te asiguram ca si tu vei fi mandru daca alegi sa lucrezi cu noi.

30
Dec
2020