Noua consola de la FKC

Cine a spus că companiile de fast-food nu pot intra în războiul consolelor?

Forma consolei seamănă în mod intenționat cu o găleată, deoarece, ei bine, puiul prăjit aparține într-o găleată și, într-un fel, cumva, undeva, pentru cineva, inclusiv pentru cativa dintre noi, spunem ca e cam sexy treaba asta.

“Power Your Hunger”

Este mottoul noii campanii de la KFC, pentru o perioada toata lumea credea ca stirea aceasta era strict ca o gluma la adresa “razboiul consolelor” propriu zis.

Asta a fost bineinteles pana acum cateva zile cand cei de la KFC au facut public intreaga aventura pe site-ul promotional.

Daca pana acum asta ai crezut ca e wow, sa vezi ce au conceput cei la KFC in parteneriat cu cei de la Cooler Master.

Aceasta console vine cu propriul sertar care tine carnea de pui crispy si delicioasa permanent calda.

“Camera de pui își va menține conținutul fierbinte, gata de consum în timpul sesiunilor intense de gaming”, asa au spus cei de la KFC.

Vezi video de prezentare oficial de pe twitter

Tineti minte ca cei la KFC au pornit campania de publicitate KFConsole în iunie și a câștigat peste 11 milioane de vizualizări pe pagina de Twitter KFC Gaming. Mulți oameni au crezut că este o parodie.

Din ce am inteles noi din ce componente va folosi aceasta minunata “galeata scumpa” se numara un Intel Nuc 9 Extreme Compute Element și două unități SSD Seagate® BarraCuda® 1TB pentru stocare si o placă video Asus RTX necunoscută înca la momentul de fata care vine in „slotul GPU hot-swappable” al consolei, ceea ce in teorie inseamna ca poti schimba placa video cu una noua cand apare pe piata astfel facand foarte usor upgrade la consola fara sa cumperi una noua.

Multe teorii speculeaza faptul ca o sa fie o productie foarte limitata si doar prin tombola sau un criteriu fix vei putea intra in posesia unei KFConsole.

Vezi mai jos si video de prezentare de pe Youtube Oficial.

Insa cu toate astea fiind spuse faptul ca se mandreste cu:

“VR-ready with Ray-Tracing technology, 240FPS with 240Hz output, and 4K-quality gaming”

Este de ajuns sa faca orice gamer curios si sa fie la zi cu aceste stiri.

Oare cum ar merge Cyberpunk 2077 pe un KFConsole?

Vezi serviciile oferite de Mood HCC

28
Dec
2020